parvaneA parvaneA .

parvaneA

کره بادام زمینی

1 – کاهش خطر مرگ
بادام حاوی چربی غیر اشباع، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی مثل پتاسیم است که می‌تواند فشار خون شما را تنظیم کند، سرشار از فیبر و فیتواسترول هستند که برای سلامت قلب مناسب است. اسیدهای چرب غیر اشباع باعث کاهش سطح کلسترول و تری‌گلیسیرید، کاهش خطر سندروم‌های متابولیک، بیماری قلبی و دیابت نوع 2 می‌شود. 

2- احساس سیری می‌کنید (باعث لاغری)
پروتئین و چربی غیراشباع بسیار سیرکننده هستند. مصرف کره بادام زمینی یا سیب می‌تواند باعث سیری شما بشود؛ اما باید به اندازه کافی بخورید. مقدار مناسب مصرف کره بادام زمینی دو قاشق سوپخوری است. 

3- کاهش خطر دیابت
مطابق مطالعات مصرف 20 گرم بادام یا 1 قاشق سوپخوری کره بادام زمینی برای 5 روز در هفته می‌تواند تا 20 درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. 

4- افزایش انرژی
پروتئین، فیبر و چربی مفید موجود در کره بادام زمینی باعث افزایش انرژی می‌شود. همچنین با کنترل سطح قندخون از مشکلات ناشی از افت فشار خون در طول ورزش جلوگیری می‌کند. 

5- می توانید وزن کم کنید
کره بادام زمینی سرشار از پروتئین است (7 گرم در 2 قاشق سوپخوری). همچنین حاوی چربی مفید و فیبر است لذا هنگام مصرف احساس سیر بودن می‌کنید. در نهایت ممکن است در طول روز کالری کمتری دریافت کنید. اکثر مردم معتقدند مصرف 200 کالری کره بادام زمینی سیرکننده‌تر از 200 کالری چوب‌شور است. مطابق مطالعات مصرف کره بادام زمینی باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود. مصرف روزانه 500 کالری کره بادام زمینی به مدت 19 هفته تا 11 درصد باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید....

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ تیر ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۰۶:۰۶ توسط:سارا موضوع: نظرات (0)